Jul 2024

Glædelig jul til alle

Fejr jul med indisk mad.

Vi har åbent alle dag i julen også mellem jul og nytår.

Tirsdag den 24. december (juleaften) 17:00 til 22:00

Onsdag den 25. december (1. juledag) 17:00 til 22:00

Torsdag den 26. december (2. juledag) 17:00 til 22:00

Der kan bestilles fra vores menukort.

Bestil dit bord i dag.

Oplev Den Ægte Smag af Indien hos Tandoori Masala

Lad dig forføre af Indiens mangfoldige køkken, hvor krydderier, farver og smagsnuancer skaber en uforglemmelig madoplevelse.

Indisk mad er mere end blot mad – det er en rejse gennem en kultur, der har skabt nogle af verdens mest komplekse og smagfulde retter.

Hos Tandoori Masala bringer vi autentisk indisk mad til dit bord, tilberedt med friske ingredienser og traditionelle opskrifter, der er gået i arv gennem generationer.

Vores menukort spænder bredt – fra de krydrede, intense smage i vores karryretter, til de milde og cremede delikatesser, som butter chicken og korma.

Vi tilbyder retter, der passer til alle smagsløg og præferencer, hvad enten du er til stærke smagsoplevelser eller foretrækker noget mildere.

Nøgleelementer i vores indiske køkken

Aromatiske krydderier: Vi bruger en bred vifte af krydderier som kardemomme, kanel, gurkemeje, og spidskommen for at skabe komplekse og velafbalancerede smage.

Friske råvarer: Hver ret laves med friske grøntsager, saftigt kød og hjemmelavede saucer, så du kan smage forskellen i hver bid.

Vegetariske muligheder: Indisk mad er kendt for sine rige vegetarretter, og vi tilbyder et stort udvalg af plantebaserede retter fyldt med proteinrige ingredienser som linser, bønner og paneer.

Vores specialiteter:

Curries: Vores curries er en sand kulinarisk oplevelse. Fra den milde og cremede butter chicken, til den fyldige lamb rogan josh og den krydrede baltiske, tilbyder vi et væld af smagsvarianter.

Hver ret er tilberedt med en unik kombination af krydderier, der balancerer styrke og dybde.

Vegetariske curries: For dem, der foretrækker et plantebaseret måltid, tilbyder vi lækre vegetariske curries som paneer tikka masala og chana masala, som giver et rigt og nærende alternativ.

Korma: En klassiker i det indiske køkken, vores korma-retter er bløde og cremede, lavet med fløde og cashewnødder for en mild og aromatisk smag.

Biryani: En festlig risret, der kombinerer duftende basmatiris med krydret kød eller grøntsager, perfekt til både store og små anledninger.

Naanbrød og mere: Vores friskbagte naan og roti er de perfekte ledsagere til enhver ret, og fås i flere varianter, fra hvidløg til smør.

Et måltid for sjælen

Uanset om du nyder en hurtig frokost eller et langt middagsmåltid, er hvert besøg hos os en mulighed for at opleve Indiens rige kulinariske arv. Vores kokke kombinerer kreativitet med tradition, og vi lægger stor vægt på, at du som gæst får den bedste oplevelse – både smagsmæssigt og i vores hyggelige omgivelser.

Velkommen til Tandoori Masala, hvor indisk mad møder dansk gæstfrihed. Vi glæder os til at give dig en uforglemmelig madoplevelse!

Udvalg af autentisk indisk mad til jul. Udsøgte retter fra det indiske køkken bestående af friske råvarer til brug i indisk catering og take away
Udvalg af autentisk indisk mad. Udsøgte retter fra det indiske køkken bestående af friske råvarer til brug i indisk restaurant og take away