Indehaveren, Mahmood Ul-Hussain, kom til Danmark for 28 år siden. Han er oprindeligt født i en by uden for Rawalpindi i Pakistan, men har boet det meste af sin ungdom i England, hvor han fik sin kok uddannelse på en indisk restaurant i Yorkshire.

Da Mahmood-Ul Hussain kom til Danmark startede han ikke med hans store passion som var madlavning, men var svejser på en kagefabrik i Albertslund. Nogle år efter ankomsten, gik Hussains drøm i opfyldelse, og han åbnede sit første lille sted i Burmeistergade på Christianshavn - en grillbar med traditionel fastfood samt et lille udvalg af indiske og pakistanske specialiteter.

I 1995 fik Hussain sin største drøm opfyldt, da han åbnede den indiske restaurant "Indian Mahal" i Tårbæk nord for København. Hussain drev denne restaurant samtidig med, at han udvidede med andre restauranter i København. Efter Hussain afhændede restauranten i Tårbæk og København, koncentrerede han sig om hans nye restaurant Tandoori Masala på Halmtorvet 5, der slog dørene op den 29. august 1999. Efter nogle år, fik restauranten gode anmeldelser fra aviser, blade og tv, som Politiken, Berlingske Tidende, B.T, Jyllands-Posten, Femina, Smag og Behag, TV2 Lorry og til sidst "Great Curry Master" diplom fra "Burning Ring Worldwide Gourmet Association". I slutningen af 2001, udvidede Hussain med endnu en restaurant på Skt. Peders Stræde 35, der blev "lillesøsteren" til Tandoori Masala. I 2008 overtog Hussain nogle nye lokaler på Nørrebrogade 35, hvor den 3. afdeling åbnes.